Programudvikling

Er det eksisterende program forældet? Udnyttes muligheden for en web-indgang så kunderne får glæde af oplysningerne ? Er det ikke til at videreudvikle..? - eller kan virksomheden se muligheden for at automatisere administrationen med et edb-program. Fx. at erstatte slæbet med regnearksadministration til fordel for et virksomhedsudviklet standardprogram
.

Kender virksomheden OfficeConsult, kendes også den præcise udviklingspris og udviklingstid inden projektet påbegyndes. Afhængigt af systemets funktioner varierer prisen typisk fra 5.000 kr. til 100.000 kr. og udviklingstiden fra 1 uge til en måned, for såvel web- som øvrige programmer.

Vi videreudvikler og vedligeholder også jeres egenudviklede programmer

I kan med fordel overlade videreudvikling og vedligehold af eventuelle egenudviklede web-programmer i MS .NET eller MSAccess/SQL-server til OfficeConsult. Vi er specialister, med de fordele det indebærer for pris og løsning. 

OfficeConsult indgår gerne en vedligeholdelsesaftale med afregning af et fast antal timer til rabatpris og timer herudover til vor mindste timepris.

Herved sikres, at I altid har det optimale program til løsning af den foreliggende opgave, og vi er ikke længere væk, end vi kan nås via internettet og en telefon.

Vi møder også gerne op. Vi kommer alligevel ofte forbi.

Læs mere om programudvikling hos OfficeConsults: